Andra: “Când copiii zâmbesc, lumea e mai frumoasă!”

61

„De multe ori mi-au spus fanii că zâmbetul mă reprezintă. Mă flatează acest compliment, nu doar pentru că aud că am un zâmbet frumos, ci pentru că știu că zâmbesc din toată inima. Mă bucur că oamenii remarcă starea mea de bine. Cred că ceea ce reprezintă un zâmbet este foarte profund. Este o stare de fericire pe care o văd acum la copiii mei și îmi umple sufletul de bucurie.

De când sunt mamă, multe lucruri s-au schimbat. În primul rând, programul meu. O zi petrecută acasă nu mai înseamnă odihnă, dar înseamnă bucuria de a vedea că Eva și David învață ceva nou.

Nu mă mai gândesc la mine, ci la ceea ce le lipsește lor. De la magazin, chiar și când merg pentru a lua ceva ce îmi trebuie, mă întorc cu lucruri pentru ei. Iar zâmbetul lor, când au petrecut timp cu mine sau când le citesc povestea preferată, este tot ce îmi trebuie ca să uit de oboseală sau orice problemă.

Am grijă să îi învăț să aibă grijă de ei, avem reguli și ritualuri ca ei să crească frumos, adulți sănătoși și mândri de ei. Vorbim politicos, tratăm ceilalți copii, dar și adulții cu respect, ne spălăm pe mâini, facem băiță și ne spălăm pe dinti. Sunt lucruri care rămân cu noi mereu și ne influențează viața. Mie, cu siguranță mi-au schimbat-o. Nu aș fi avut zâmbetul pe care fanii îl recunosc dintr-o mie și nici încrederea în mine fără aceste rutine.

Cred că e foarte important pentru toți părinții din România să afle că s-a organizat, cu ajutorul Crucii Roșii România, în perioada octombrie – decembrie 2017, Programul Zâmbete Colgate, prin care au fost oferite consultații stomatologice gratuite în 20 de orașe mici din 10 județe ale României. Programul va continua și în 2018 cu alte noi orașe.

Am încredere că această campanie și Programul Zâmbete Colgate îi va pune pe gânduri pe părinți și îi va ajuta pe copii să-și dea seama de importanța unei rutine de îngrijire a dinților, care mai târziu trebuie să devină obișnuintă.

Pe lângă consultații, copiii au avut parte de lecții de igienă orală, oferite de voluntarii Crucii Roșii și desfășurate în prezența părinților, dar și de o zonă de joacă unde s-au întâlnit cu îndrăgitul Doctor Măseluță. Poți afla mai multe despre programul de consultații stomatologice gratuite de pe http://www.zambetecolgate.ro/ și sper să ne întâlnim în una dintre școlile selectate în curând.”

ANDRA

Comentarii