Andra a interpretat piesa “Iubirea schimba tot” pe scena Ateneului Roman la Hope Concert

9 May 2017 // Categoria:

Pe 7 mai, Andra a urcat onorata pe scena Ateneului Roman si a oferit publicului momente impresionante cantand piesa “Iubirea schimba tot” reorchestrata intr-o varianta inedita de ansamblul de violoncele reprezentat de maestrul Marin Cazacu si de compozitorii Catalin Cretu, Dor Niculescu si Lucian Zbarcea. Hope Concert, aflat la cea de-a cincea editie, a incununat gala organizata anual de Fundatia Hope and Homes for Children la Ateneul Roman in sprijinul copiilor vulnerabili din Romania.

Alaturi de Andra au mai cantat artisti precum Loredana, mezzosoprana Roxana Constantinescu, Adrian Despot, liderul formatiei Vita de Vie, actorul Marius Manole, Corul National de Camera Madrigal–Marin Constantin” alaturi de 100 de copii din programul Cantus Mundi, Ansamblul Violoncellissimo, precum si pianistul Andrei Licaret.

IMG_1384

Evenimentul a fost prezentat de Amalia Enache, jurnalist PRO TV si Ambasador al Hope and Homes for Children de peste 7 ani, si de Dragos Bucurenci, activist civic si director de dezvoltare al fundatiei.

La eveniment au participat Hans Klemm, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Isaburo Ishii, Ambasadorul Japoniei, numeroase vedete, diplomati, reprezentanti ai autoritatilor si companiilor alaturi de care Fundatia colaboreaza si sustinatori ai organizatiei.

Pentru al cincilea an consecutiv, Ateneul Roman a fost locul de intalnire al artei, sperantei si caritatii. Hope Concert este evenimentul cel mai important al Hope and Homes for Children organizat cu scopul de a atrage atentia asupra programelor desfasurate de 19 ani in Romania si a multumi sustinatorilor, companii si persoane, care sunt alaturi de Fundatie in activitatea ei. 700 de spectatori in sala Ateneului Roman, alaturi de peste 41.000 de persoane pe Facebook, au urmarit, cu multa emotie, spectacolul impresionant dedicat celor mai vulnerabili copiii ai Romaniei.

Lasa adresa de email aici si afla primul ce noutati mai pregateste Andra!
ULTIMELE ARTICOLE

Pe Facebook

Reclama
ANDRA pe Instagram
LOAD MORE